BOND Style Outdoor

PANEL DECORATIV TERMOIZOLANT

Pentru placări exterioare
(3800x380x16 mm)

 

Prezentare sistem

Plăcile de panel BOND STYLE reprezintă o soluţie nouă, inovatoare şi avangardistă pentru placarea clădirilor.

Practic reprezintă o alternativă la soluţia clasică a tencuielilor termodecorative, înlocuindu-le pe acestea datorită avantajelor oferite.

Prin faptul că se montează foarte uşor, se reduce substanţial timpul de "îmbrăcare" a construcţiei.

Plăcile BOND STYLE se pot monta făra probleme şi iarna, indiferent de temperatura de afară.

Sunt ideale atât pentru construcţii noi cât şi pentru renovarea faţadelor crăpate sau uzate: cu rapiditate maximă, direct peste zidul de cărămidă sau al construcţiilor metalice.

Montarea panelurilor se face pe grile de lemn sau metalice, astfel încât se obţine o faţadă ventilată, iar perna de aer astfel creată sporeşte proprietaţile termoizolatoare ale sistemului.

Cei 16 mm grosime ai panelului ofera izolarea echivalentă unui zid suplimentar de căramida eficientă de 16 cm.

Avantaje faţă de alte soluţii de placare exterioară:

  • O alternativă ecologică, inovatoare, avangardistă la soluţia clasică a tencuielilor tehno­decorative.
  • O investiţie extrem de rentabilă pe termen lung, ce permite diminuarea drastică a cheltuielilor pentru încălzirea imobilelor.
  • Soluţia ideală atât pentru construcţii noi cât şi pentru renovări de faţade crăpate sau uzate, păstrând un aspect clasic.
  • Montaj "uscat" (independent de sezon sau condiţii meteo – ger sau călduri toride) foarte simplu şi rapid realizabil direct peste zidul de cărămidă sau al construcţiilor metalice.
  • După preferinţă, pe grile din lemn sau metalice, în versiunea cu ventilaţie sau în cea cu izolaţie suplimentară (pentru cazuri speciale).
  • Eficienţa izolării termice conferite de aceste panouri (având gros. de 16 mm) o echivalează pe aceea a unui zid suplimentar din cărămidă cu grosimea de 16 cm.

Structura BSE Detaliu sectiune Panel Bond Style

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Caracteristici remarcabile

Plăcile de panel BOND STYLE sunt ermetic etanşate, având miezul umplut cu spumă poliuretanică, neexistând astfel nici o deschizatura între panel şi perete, rezistenţa la presiune fiind una foarte mare.

Panelul îşi păstrează forma originală indiferent de condiţiile meteorologice, prezintă o capacitate portantă mare şi are de asemenea capacitatea de a atenua zgomotul neplăcut care poate invada mediul de locuit.

Constructiv, panelul prezintă un strat exterior din metal zincat învelit în aluminiu, şi un sistem de îmbinare gen "lamba-uluc" astfel încât în urma montajului să nu rămână nici o deschizătură sau fisură între paneluri.

Nivelul de absorbţie a apei este redus iar rezistenţa la umiditate şi permeaţie este foarte bună. Panelul prezintă de asemenea o greutate mică, rezistenţă mare, o construcţie care permite să fie uşor de transportat, putând fi folosit atât ca perete exterior pentru păstrarea căldurii cât şi ca decoraţiune interioară.

Panelul BOND STYLE nu este numai un produs durabil şi nepoluant, dar şi un nou tip de material de construcţie care economiseste energie, protejând mediul şi având în acelaşi timp un "look" plăcut şi plin de culoare.

Termenul de garanţie al panelului este de 50 de ani, iar vopseaua, aceeaşi cu cea folosită pentru maşini, poate fi garantată timp de cel putin 10 ani.

Preţul panelului precum şi preţul accesoriilor sunt foarte atractive.

Termenul de livrare este din stoc sau la comandă, funcţie de model.

Modelele şi culorile sunt diversificate şi atractive, peste 85 de decoruri.

Sistem complet de profile şi accesorii necesare montajului.